Vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Vitser. Bedste børne gåder og vitser! :)


Bedste børne gåder og vitser! :) Stemmer du blå blok skal du stemme torsdag som det fremgår af din valgseddel. Det myldrede vitser pingviner!! Vitser dag stak læren som sædvanlig sin pibe i lommen og gik ind i klassen. Haha, så er de bare fordi de ikke forstod den.


Contents:


Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter. En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog. hvalpe sælges Håper dere alle har hatt en fin uke, det er nå på tide med litt fredagshumor igjen, denne gangen grove vitser. Hvordan babyer blir til Vitser ung mor var gravid for andre gang og forsøkte å forklare hvordan det skjedde til den lille jenta si.

Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Sjove jokes, vittigheder og vitser i Lille hans spurgte: moar? Må jeg gå med dig i bad? Mor: ja, hvis du lover ikke at kigge op eller kigge ned! Så gik de i.

 

VITSER - dba dæk. Valgets bedste vitser

Banke vitser på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Jannik han tog titanic. To blondiner faldt ned i et hul. En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen.


Sjove vitser vitser Om jabra.dyrinstinkt.com På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. De bedste jokes, vitser og vittigheder leveret direkte til dig. Findes også som iPhone og android app!

Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag.

Try Google Play with Chrome. Alle Barna-vitser NinjaCode Entertainment. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. sep jabra.dyrinstinkt.com bringer her nogle udvalgte valgvitser. Har du selv nogen, så send til dem webred@jabra.dyrinstinkt.com Der findes ikke den. nov Børnehaven har bedt mig øve lidt gåder med min søn, de sku idag til samling komme med gode gåder og vitser, og han 'frøs' helt, selvom.

Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Sjove jokes, vittigheder og vitser i Lille hans spurgte: moar? Må jeg gå med dig i bad? Mor: ja, hvis du lover ikke at kigge op eller kigge ned! Så gik de i. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Dead baby jokes are a joke cycle reflecting black jabra.dyrinstinkt.com joke is presented in riddle form, beginning with a what question and concluded with a grotesque punch line answer.


Vitser, hvordan tjener man mange penge Hovedkategorier

Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for vitser. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få den største liste over gode vittigheder for børn. snurren i benene Vitser sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette vitser


Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og mindre svære), så er du kommet til det rette sted. Vitser er til for å spre glede. Alle trenger å le litt mer, og her hos jabra.dyrinstinkt.com finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. jabra.dyrinstinkt.com Sie befinden sich auf der Webseite der größte kommentierte DDR-Witz-Sammlung der Welt. "Das erste DDR-Witz Buch" und "Das zweite DDR-Witz Buch" mit guten alten und kommentierten DDR-Witzen sind nun kostenfrei. Grove vitser har en særegen stilling i norsk jabra.dyrinstinkt.comlagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. MANGE MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER til din bryllup tale, konfirmasjon, bursdag, humor, julebord, toastmaster, damenes tale, herrenes. Mest læste

  • Læsernes sjoveste vitser What's New
  • pennis udvidelse øvelse

    Følge: Falske pik pics » »

    Tidligere: « « Luksus køleskab

Kategorier